23 dage står der i rubrikken til venstre

Vores nedtællings-“barometer” ovre til venstre på siden siger nu 23 dage til indflytning. Det begynder at krible i fingrene for at komme afsted fra vores gamle hybel. Det kan bl.a. ses på de nuller-mænd, der ligger rundt i hjørner og som bare vokser og vokser. Det er ligesom om, at motivationen til at gøre rent her i det gamle hus er proportionalt faldende med tiden til indflyning…

Herunder er de sidste billeder fra huset, som vi tog i onsdags (d. 17/10-2012). Der er faktisk sket en del siden… men det har vi ikke lige fået taget billeder af endnu :-/

3 tanker om “23 dage står der i rubrikken til venstre

  1. Flot ser det ud,, hvor må det være fedt at være nået så langt. Dejligt at følge byggeriet. Vi skrev lidt sammen mht Leika stenen, er I tilfredse med resultatet? Er I stødt på noget uforudset under byggeriet som kunne være godt at vide, for os kommende nybyggere. Vi regner med at vores byggeri starter først i det nye år, vi venter på at byggemodningen bliver færdigt, er vildt utålmodig 🙂
    Mvh Sisse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s