Bankskifte

Imens Grækenland er ved at køre hele geschäften i sænk i Sydeuropa sidder vi paradoksalt nok som nybyggere og klapper i vores små hænder, fordi renten bare falder og falder. I skrivende stund kan vi få et 3,5% fastforrentet lån til kurs 98,5. Og de snakker endda om at åbne for et 3% lån. Umiddelbart virker det som et rigtigt godt tidspunkt at skulle anskaffe sig længere lån.

Ifm. de store lån, som vi meget snart skal optage, har vi naturligvis undersøgt markedet. Pt. har vi Jyske Bank, og vi har egentlig været ganske godt tilfredse med servicen og de services, som de udbyder via netbanken.

Men de er blevet overhalet indenom af NyKredit, som er kommet med det bedste tilbud, både hvad angår rente og finansieringsomkostninger, men også hvad angår service og rådgivning. Endvidere har NyKredit i Horsens en aftale med HusCompagniet om at stille en gratis bankgaranti. Perfekt 🙂 Vi glæder os til samarbejdet med NyKredit, som virker meget kompetente.

En tanke om “Bankskifte

  1. Hej dejlig blog at følge
    Med i vi skal selv til at bygge med huscompaniget dog i Aalborg , og har snakket med Nykredit i Aalborg , de kender ikke ti det med gratis bankganranti ,så ville høre om du kunne give mig en kontakt person til Nykredit Horsens som i bruger , fordi så ville Aalborg afdelingen snakke med dem

    Mvh Daniel

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s