Første skitse modtaget

Nu går det lige pludselig stærkt. Vi har i går modtaget det første skitse-forslag til både plantegning og beliggenhed på grunden. I det medfølgende brev slås det fast, at vi skal komme med kommentarer og ændringer indenfor en uge, da tegningerne herefter vil blive betragtet som endelige. Desuden skal vi inden 4 uger have valgt inventar fra HTH samt fliser til alrum og badeværelser.

Men rolig nu!! Vi har ikke en gang fået resultatet fra jordbundsprøven endnu – så vi ved praktisk talt ikke, om vi er ruineret, inden vi er kommet igang. Leon fra HusCompagniet har dog lovet at checke op på Franck Geoteknik på mandag.

Men det er godt nok spændende at sidde med tegningerne af vores kommende hus i hænderne – det er svært at forestille sig hvordan det bliver. Men vi må hellere se at komme igang… der er kun en 1/2 uge tilbage 🙂

20120414-091738.jpg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s